Matematik
Komplekse Ligninger *SSO*
15. december 2006 af
Moogi (Slettet)
Hej alle sammen,
I går fik jeg min SSO Opgave Formulering og jeg er positivt overrasket! Den er meget nem at forstå og jeg føler mig forholdsvist tryg i alle de nævnte punkter. Jeg er i fuldgang, men kunne godt tænke mig om nogen her inde gad løse følgende ligning. Ikke at jeg ikke selv tror jeg kan, men hvis I forstår mig, så er det altså meget rart lige at kunne sammenligne sine udregninger/facist med andres - så jeg ikke til sidst sidder med en forkert løsning til et eksempel. Here we go!
i*z^2+(3+i)*z+(-1-8*i) = 0
z^3+5*z-3 = 0
Jeg sætter stor pris på, at folk gider hjælpe med at løse ligninger.
Hvis der er andre, som har eller skal skrive om Komplekse Tal (anden- og trediegradsligninger), så er I velkommen til at smide mig en besked over SP, og så kan vi eventuelt lige snakke lidt sammen på MSN gennem ugen og hjælpe hinanden.
- moogi
I går fik jeg min SSO Opgave Formulering og jeg er positivt overrasket! Den er meget nem at forstå og jeg føler mig forholdsvist tryg i alle de nævnte punkter. Jeg er i fuldgang, men kunne godt tænke mig om nogen her inde gad løse følgende ligning. Ikke at jeg ikke selv tror jeg kan, men hvis I forstår mig, så er det altså meget rart lige at kunne sammenligne sine udregninger/facist med andres - så jeg ikke til sidst sidder med en forkert løsning til et eksempel. Here we go!
i*z^2+(3+i)*z+(-1-8*i) = 0
z^3+5*z-3 = 0
Jeg sætter stor pris på, at folk gider hjælpe med at løse ligninger.
Hvis der er andre, som har eller skal skrive om Komplekse Tal (anden- og trediegradsligninger), så er I velkommen til at smide mig en besked over SP, og så kan vi eventuelt lige snakke lidt sammen på MSN gennem ugen og hjælpe hinanden.
- moogi
Skriv et svar til: Komplekse Ligninger *SSO*
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
