Matematik

Bestem

09. januar 2007 af Cumano (Slettet)
Bestem en ligning for linjen når det yderligere oplyses at linjen går gennem punktet (2,-9) ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)

Du skal bruge flere oplysninger - du kan ikke bestemme en ligning udelukkende ved at kende et punkt på linjen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2007 af McMaster (Slettet)

Der mangler en information før opgaven kan løses.

Svar #3
09. januar 2007 af Cumano (Slettet)

om en linje oplyses at en x -tilvækst på 5 svarer til en y- tilvækst på 4.
Bestem linjens stigningstal. ( er løst )
Bestem en ligning for linjen når det yderligere oplyses at linjen går gennem punktet (2,-9)

;D

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2007 af mathon

y+9=0,8(x-2)

y = 0,8x-10,6

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Hvad fik du stigningstallet til?

Indsæt denne værdi sammen med punktet eksempelvis i ligningen:

y = ax + b

...og isoler b.

Du kender nu konstanterne a og b.

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. januar 2007 af mathon

oprindelige tråd
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=296310

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#0.
Fremover vil det være mere venligsindet at forblive i den oprindelige tråd, samt at have en sigende titel. :)

Svar #8
09. januar 2007 af Cumano (Slettet)

Ja Sorry.. Min Fejl. Men tak for Hjælpen ;D!

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#8: Ja, du har jo lavet en fejl. Så skal du jo også undskylde...

Skriv et svar til: Bestem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.