Matematik
Sidste opgave til min afl.
11. januar 2007 af
Jelly (Slettet)
Hej
Kan nogle af jer hjælpe mig med den allersidste opgave til afl...den skal afleveres i morgen
Vis, at planen a (alfa) og linjen m er parallelle, og beregn afstanden mellem dem, når:
a: (x,y,z) = (1,-2,4) + t(1,-3,2) + s(-1,2,-3)
og m: (x,y,z)=(8,-2,7) + t(1,-5,0)
På forhånd tak.
Mit bud:
http://peecee.dk/?id=21739
er der nogle af jer der kan bekræfte om jeg har lavet opgaven rigtigt?
På forhånd tak!
Kan nogle af jer hjælpe mig med den allersidste opgave til afl...den skal afleveres i morgen
Vis, at planen a (alfa) og linjen m er parallelle, og beregn afstanden mellem dem, når:
a: (x,y,z) = (1,-2,4) + t(1,-3,2) + s(-1,2,-3)
og m: (x,y,z)=(8,-2,7) + t(1,-5,0)
På forhånd tak.
Mit bud:
http://peecee.dk/?id=21739
er der nogle af jer der kan bekræfte om jeg har lavet opgaven rigtigt?
På forhånd tak!
Svar #1
11. januar 2007 af Peden (Slettet)
Alternativt gælder det jo at hvis retningsvektoren for linien og normalvektoren for planen står vinkelret på hinanden, så er de paralelle. Men din metode indeholder begge, og det er jo slet ikke dumt :)
Skriv et svar til: Sidste opgave til min afl.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
