Matematik

beregn værdien

16. januar 2007 af afsharkizi (Slettet)
hvordan regner man værdien af et udtryk som

X= -2

4x+6

6(2x-3)

-x+8=

Ville bare bede om en lille forklaring

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2007 af dnadan (Slettet)

indsæt -2 på x's plads i de pågældende udtryk og regn nu udtrykket ud...

Svar #2
16. januar 2007 af afsharkizi (Slettet)

altså sådan her 4-2+6

Svar #3
16. januar 2007 af afsharkizi (Slettet)

Jeg har ikke forstået det helt..

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2007 af ibibib (Slettet)

Hvis du vil beregne værdien af 4x+6 når x=6 skal du beregne
4·6+6 = 30

Skriv et svar til: beregn værdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.