Matematik

hvilket tal?

18. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
0 3 8 __ 24 __

Hvilket tal tror i der skal stå der?

- for resten, nogen der ved hvor der ligger de matematik-prøver fra sidste år. Tænker på færdighedssættet?

Svar #1
18. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

folkeskolen, selvf.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2007 af Katrine (Slettet)

15 og 36

Svar #3
18. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

hvordan ved du det?

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2007 af The nørd (Slettet)

det er fordi, fra 0 til 3 lægger du tre til, fra 3 til otte lægger du 5 til, så har du lagt to til tre for at komme op på fem og dermed få otte..
så skal du sige, 5+2= 7
7+8=15, det næste tal i rækken :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2007 af mathon

du lægger et ulige tal til startende med 3 så 5 så 7 så 9 og sidst 11

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Det er en LORTEopgave, for når man ikke har flere tal at arbejde med, er der alt for stor statistisk usikkerhed til at man kan være sikker på at der tænkes på det mathon skriver i #5, omend det da er et godt bud!

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. januar 2007 af Katrine (Slettet)

jeg gjorde det, som mathon sagde.

Svar #8
18. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

okay, tak

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. januar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
En anden mulighed end den i #5 beskrevne kunne være



(Lad os håbe at LaTeX-funktionen virker denne gang!)

Der findes sikkert også mere eksotiske talfølger, som opfylder det ønskede.

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. januar 2007 af x^n+y^n=z^n (Slettet)

#9
a_n=n(n+2) er godt nok en løsning, men ikke en ANDEN løsning. Det er blot en anden måde at skrive den samme følge på. (#2 har regnet forkert 36->35)

Skriv et svar til: hvilket tal?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.