Matematik
bestemme stamfunktion
21. januar 2007 af
mariaklara (Slettet)
kunne jeg få hjælp til denne opgave:
en funktion f er givet ved
f(x) = 9/3-4x , x<3/4
jeg skal bestemme til f den stamfunktion hvis graf går gennem punktet o(0,0)
en funktion f er givet ved
f(x) = 9/3-4x , x<3/4
jeg skal bestemme til f den stamfunktion hvis graf går gennem punktet o(0,0)
Svar #3
22. januar 2007 af dnadan (Slettet)
Ud fra din definitionsmængde, så vil jeg vove at påstå, at din funktion er:
f(x)=9/(3-4x) for x<3/4
For at finde stamfunktionen til f benytter du integration ved substition, hvor t=3-4x.... Regn nu selv videre...
f(x)=9/(3-4x) for x<3/4
For at finde stamfunktionen til f benytter du integration ved substition, hvor t=3-4x.... Regn nu selv videre...
Skriv et svar til: bestemme stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
