Fysik
Proces
29. januar 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
En proces foregår såldes:
1-2 er en adiabatisk proces
2-3 er en isochor proces
3-4 er en isobar proces
4-5 er en adiabatisk proces
5-1 er en isochor proces
Jeg har at adiabateksponenten (varmefyldeforholdet) er 1,4.
V1 = 0,002 m^3 = 18V2
T1 = 293 K og T3 = 1063 og T4 = 2232K. T5 er 945 K
P1 = 1,01*10^5 Pa. V4 = 2,1*V2.
P3 = 66*10^5 Pa.
1.Hvordan beregner jeg stofmængden (antal mol) af gas i kredsprocessen ?
2. Hvordan beregner jeg P2 og T2 ?
3. Hvordan bestemmer jeg de varmemængder , der tilføres gassen i hver af de ikke-adiabatiske delprocesser?
4. Arbejdet kredsprocessen udføre.
5. Hvordan kan jeg bestemme processens virkningsgrad og sammenligningen med en Carnot-kredsproces, som arbejder mellem temperaturerne T1 og T4?
Jeg håber, at I kan hjælpe mig. Jeg har prøvet, men jeg kan ikke komme videre.
På forhånd tak!
1-2 er en adiabatisk proces
2-3 er en isochor proces
3-4 er en isobar proces
4-5 er en adiabatisk proces
5-1 er en isochor proces
Jeg har at adiabateksponenten (varmefyldeforholdet) er 1,4.
V1 = 0,002 m^3 = 18V2
T1 = 293 K og T3 = 1063 og T4 = 2232K. T5 er 945 K
P1 = 1,01*10^5 Pa. V4 = 2,1*V2.
P3 = 66*10^5 Pa.
1.Hvordan beregner jeg stofmængden (antal mol) af gas i kredsprocessen ?
2. Hvordan beregner jeg P2 og T2 ?
3. Hvordan bestemmer jeg de varmemængder , der tilføres gassen i hver af de ikke-adiabatiske delprocesser?
4. Arbejdet kredsprocessen udføre.
5. Hvordan kan jeg bestemme processens virkningsgrad og sammenligningen med en Carnot-kredsproces, som arbejder mellem temperaturerne T1 og T4?
Jeg håber, at I kan hjælpe mig. Jeg har prøvet, men jeg kan ikke komme videre.
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Proces
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
