Fysik
Kan ikke regne det ud
29. januar 2007 af
malle1900 (Slettet)
hej, jeg har problemer med denne opgave her. jeg har prøvet alt.
opgaven lyder sådan her:
en pommes frites gryde består af 0,65 kg aluminium og indeholder 1,0 kg olie med en varmefylde på 1,8 J/(g*0grader)
Før vi laver pommes frites skal det opvarmes fra 20 grader til 250 grader celcius.
Hvor meget energi kræver opvarmingen? jeg har denne ligning E=c*m*delta t. men kan ikke finde ud af at bruge den?
varmelegemet har en effekt på 1500 w, hvor lang tid vil opvarmingen mindst tage?
har denne ligning P=E/t
kan ikke regne det ud!!
opgaven lyder sådan her:
en pommes frites gryde består af 0,65 kg aluminium og indeholder 1,0 kg olie med en varmefylde på 1,8 J/(g*0grader)
Før vi laver pommes frites skal det opvarmes fra 20 grader til 250 grader celcius.
Hvor meget energi kræver opvarmingen? jeg har denne ligning E=c*m*delta t. men kan ikke finde ud af at bruge den?
varmelegemet har en effekt på 1500 w, hvor lang tid vil opvarmingen mindst tage?
har denne ligning P=E/t
kan ikke regne det ud!!
Skriv et svar til: Kan ikke regne det ud
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
