Matematik

Enkelt, lillebitte stykke! Gisp!

29. januar 2007 af tamrotte (Slettet)
Hjælp, hjælp!
Hehe, kan ikke finde ud af dette her stykke - hvad gør jeg?

* Hvilken kurs har SAS brugt ved omregningen fra danske til svenske kroner?

SAS-pris:
Sv. kr. 55, D.kr. 45,
No.kr. 50, Us-dollar 8.

Hvad gør jeg?! Gerne en god forklaring ;]


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2007 af frederik159 (Slettet)

? er det ikke bare. (45 dkk./55 sk.)¤ 100 = Kursen fra dansk til svenske = 81.81

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2007 af Evlæs (Slettet)

Sas kurs

55 svenske kroner = 45 danske
1 svensk krone = 45/55= 0,82 danske
100 svenske kroner= 0,82*100= 82 Danske kroner


Kurs= 82 kroner
Håber det kunne bruges

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Det skal jo være fra danske til svenske kroner.

55/45 = 1,22

1 DKK svarer til ca. 1,22 SEK ved SAS' omregning.

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2007 af frederik159 (Slettet)

En dansk krone har en højre værdi end en svensk krone.
så der for kan det ikke være 1,22.
eks. 55 ¤ 1,22 = 67.1 altså ikke 45
55 ¤ 0.82 = 45

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2007 af frederik159 (Slettet)

US dollar 591,97
Engelske pund 1151,20
Euro 758,00
Norske kroner 92,19
Svenske kroner 83,27
Opdateret den 29.01 kl. 14.57

her er nogle kurser fra www.danskebank.dk

Svar #6
29. januar 2007 af tamrotte (Slettet)

Mange tak :')
Nu kan jeg komme videre.

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. januar 2007 af frederik159 (Slettet)

godt vi og jeg kunne hjælp

Skriv et svar til: Enkelt, lillebitte stykke! Gisp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.