Matematik
Grej 2 trekanter?
02. februar 2007 af
ulfulf (Slettet)
I en firkant ABCD er AB IKKE parallel med CD og BC er IKKE parallel med AD.
Den HØJDE som går fra vinklen D til Grundlinje AB måler 20 i længden. I øvrigt vides:
Længden af BC = 23
Længden af CB = 21
Længden af DE = 20, ob
Find BD.
Den kan jeg ikke knække - kan du ?
nn
Den HØJDE som går fra vinklen D til Grundlinje AB måler 20 i længden. I øvrigt vides:
Længden af BC = 23
Længden af CB = 21
Længden af DE = 20, ob
Find BD.
Den kan jeg ikke knække - kan du ?
nn
Svar #1
02. februar 2007 af apandersen (Slettet)
Tegn firkanten op. Del den op i trekanter og benyt sinusrelationerne og cosinusrelationerne.
Svar #2
02. februar 2007 af apandersen (Slettet)
Og forresten har du vel lavet en skrivefej BC og CB må da være det samme. Mener du AB i stedet for CB?
Skriv et svar til: Grej 2 trekanter?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
