Matematik
Sinus gange Cosinus
11. februar 2007 af
***mig*** (Slettet)
Hej...
Nogle som kan hjælpe mig med hvordan med løser denne lille opgave.
Vis, at funktionen F(x)=½(x+sin(x)*cos(X)) er en stamfunktion til funktionen f(x)=cos^2(x)
Jeg kan ikke rigtig komme igang med den...
Håber der er nogle som vil hjælpe
Nogle som kan hjælpe mig med hvordan med løser denne lille opgave.
Vis, at funktionen F(x)=½(x+sin(x)*cos(X)) er en stamfunktion til funktionen f(x)=cos^2(x)
Jeg kan ikke rigtig komme igang med den...
Håber der er nogle som vil hjælpe
Svar #1
11. februar 2007 af Sentinox (Slettet)
Hvis F(x) er en stamfunktion til f(x), da er F'(x)=f(x).
Det vil altså sige at du skal differentiere F(x).
//Sentinox
Det vil altså sige at du skal differentiere F(x).
//Sentinox
Svar #2
11. februar 2007 af ***mig*** (Slettet)
tak...
Men hvordan gør jeg med hensyn til sin(x)*cos(X)..???
Men hvordan gør jeg med hensyn til sin(x)*cos(X)..???
Skriv et svar til: Sinus gange Cosinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
