Matematik
Quickly :D diff.lign.
14. februar 2007 af
The nørd (Slettet)
Vi sidder her stadig med matematik opgaver, den er den ALLER sidste opgave
her står følgende:
Bestem den løsning f til differentialligningen
kvadratrod(x)*f'(x)=f(x)
for hvilken f(1)=1
og vi kan simpelthen ikke finde ud af det? hvad gør man med f'(x), hvis man nu bare sætter 1 på x's plads?
her står følgende:
Bestem den løsning f til differentialligningen
kvadratrod(x)*f'(x)=f(x)
for hvilken f(1)=1
og vi kan simpelthen ikke finde ud af det? hvad gør man med f'(x), hvis man nu bare sætter 1 på x's plads?
Svar #1
14. februar 2007 af jgthb (Slettet)
hvis jeg nu omskriver udtrykket, kan I prøve at gå videre selv:
x^½*f'(x)=f(x) <=>
x^½*dy/dx=y <=>
x^½*f'(x)=f(x) <=>
x^½*dy/dx=y <=>
Skriv et svar til: Quickly :D diff.lign.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
