Matematik
vektor.. parallelle?
20. februar 2007 af
viggojensens (Slettet)
Jeg skal bestemme tallet k, således at vektorerne:
a= 12 over 5
og
b=16 over k
er parallelle.
og så skal jeg finde tallet t, så
vektor b = (t gange med vektor a)
a= 12 over 5
og
b=16 over k
er parallelle.
og så skal jeg finde tallet t, så
vektor b = (t gange med vektor a)
Svar #1
21. februar 2007 af Det-bare-mig (Slettet)
Hvis de er parallelle skal prikproduktet mellem a's tværvektor og b være lig med 0. Så skriver du prikproduktet op og isolerer k.
Skriv et svar til: vektor.. parallelle?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
