Matematik

Logistisk vækst

21. februar 2007 af Jelly (Slettet)
Der skal nu laves en nærmere undersøgelse af, om der er tale om logistisk vækst. Der findes mange s-formede grafer, og vi skal derfor i forskriften

f(t) = (b/a) / (1+ke^-bt)

bestemme b og k. Hvordan kan vi, hvis b kendes, bestemme a?

Håber nogle kan hjælpe mig, da jeg har siddet med denne opgave i lang tid.

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2007 af mathon

(a/b)*f(t)=1/(1+ke^-bt)

a = b/[(1+ke^-bt)*f(t)]

Svar #2
21. februar 2007 af Jelly (Slettet)

Tusind tak!



Skriv et svar til: Logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.