Matematik
matematik, signaler
21. februar 2007 af
bea-bea (Slettet)
Hej,
kan dette:
z(t) = [-(2/phi)[sin(1000*phi*t) + sin(2000*phi*t)/2 + sin(3000*phi*t)/3 + sin(4000*phi*t)/4]
omskrives til denne her:
z(t) = Acos(omega_z*t + A_z).
og z(t)er periodisk, bestem grundtonefrekvensen f_0.
hvordan gær j d?
please help me
kan dette:
z(t) = [-(2/phi)[sin(1000*phi*t) + sin(2000*phi*t)/2 + sin(3000*phi*t)/3 + sin(4000*phi*t)/4]
omskrives til denne her:
z(t) = Acos(omega_z*t + A_z).
og z(t)er periodisk, bestem grundtonefrekvensen f_0.
hvordan gær j d?
please help me
Svar #1
22. februar 2007 af Waterhouse (Slettet)
Så vidt jeg lige kan se mangler du en parantes (en ] ) i det store udtryk.
Skriv et svar til: matematik, signaler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
