Matematik
bestemmelse af ubestem integral
24. februar 2007 af
unobuno (Slettet)
bestem integralet
int x^2 * e^(x^3+1)dx
hvordan djævlen griber jeg den an?
int x^2 * e^(x^3+1)dx
hvordan djævlen griber jeg den an?
Svar #2
24. februar 2007 af unobuno (Slettet)
også får jeg dt=3x^2
og facit ville så blive 1/3e^t = 1/3e^(x^3+1)?
og facit ville så blive 1/3e^t = 1/3e^(x^3+1)?
Skriv et svar til: bestemmelse af ubestem integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
