Matematik

Andengrads ligning

28. februar 2007 af Cumano (Slettet)
HEY ;D er der nogen der kan hjælpe med disse to andengradsligninger :

a) 3x^2 = 5x^2-3x+7

b) 7x^2-3x = 5x+7

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2007 af Matkaj

Flyt alt over på en af siderne så der står nul på den anden, så har du standard 2. gradsligninger der kan løses med den velkendte løsningsformel!

Svar #2
28. februar 2007 af Cumano (Slettet)

Hvodan der kan jo ikk være 3 x'er ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2007 af Matkaj

Gør som i #1 og skriv det, så skal jeg hjælpe derfra

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2007 af KatieXH (Slettet)

Du får heller ikke 3 x'er da du jo trækker 3x^2 fra 5x^2 hvis det var det du mente.


Ellers skriv igen :)

Svar #5
28. februar 2007 af Cumano (Slettet)

a) 8x^4-3x+7 = 0 ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2007 af Skuli (Slettet)

Nej, 5x^2-3x^2=2x^2


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. februar 2007 af apandersen (Slettet)

Husk altid at 5 æbler minus 3 æbler giver 2 æbler. Det er det samme her. 5x^2 - 3x^2 = 2x^2, hvor æblerne her er x^2.

Brugbart svar (0)

Svar #8
28. februar 2007 af KatieXH (Slettet)

0=5x^2-3x^2-3x+7 = 2x^2-3x+7

Så skulle du gerne være i stand til at løse den

Svar #9
28. februar 2007 af Cumano (Slettet)

Tak for hjælpen ;D <'3

Skriv et svar til: Andengrads ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.