Matematik
promile 2 hj
03. marts 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hey
c) Anders har også været til samme reception. Han har en promille på 1,18 1 time efter receptionen.
7 timer efter receptionen er hans promille faldet til 0,2.
Hvor mange promille forbrænder Anders ca. i timen?
for at løse den skal man så ike finde formlen til den som er
y(t)=1-0,118t ?
derefter for at finde forbræning i en time skal man dvider
altså y(t)=1-0,118t / 7 = 0,84.... ???
er det sådan de mener det håber får hjælp
c) Anders har også været til samme reception. Han har en promille på 1,18 1 time efter receptionen.
7 timer efter receptionen er hans promille faldet til 0,2.
Hvor mange promille forbrænder Anders ca. i timen?
for at løse den skal man så ike finde formlen til den som er
y(t)=1-0,118t ?
derefter for at finde forbræning i en time skal man dvider
altså y(t)=1-0,118t / 7 = 0,84.... ???
er det sådan de mener det håber får hjælp
Svar #1
03. marts 2007 af rasmus_n (Slettet)
Forstår ikke hvad du mener med formlen til den. Det er en funktion af tid, men får at få hans promille efter 1 time skal vi have y(-1), men y(-7) er ikke 0,2. Dit svar bliver også forkert, hvis han forbrænder 0,84 promille i timen forbrænder han over seks timer: 5,04 promille. Så jeg gætter på du har misforstået hvad du skal.
Du skal finde ud af hvor meget han forbrænder i timen. For at finde ud af det skal du vide hvor meget han forbrænder og hvor mange timer han bruger på at forbrænde det.
Vi ved at en time efter festen er hans promille 1,18 og syv timer efter festen er hans promille 0,2. Altså er hans promille faldet: 1,18prom-0,2prom=0.98prom på 7timer-1time=6timer
Vi skal så finde hvor mange promille det er i timen og dividerer bare:
(0.98prom)/(6timer) = 49/300 prom/time
Og siden de vil have et ca. tal så: 0,1633 prom/time
Du skal finde ud af hvor meget han forbrænder i timen. For at finde ud af det skal du vide hvor meget han forbrænder og hvor mange timer han bruger på at forbrænde det.
Vi ved at en time efter festen er hans promille 1,18 og syv timer efter festen er hans promille 0,2. Altså er hans promille faldet: 1,18prom-0,2prom=0.98prom på 7timer-1time=6timer
Vi skal så finde hvor mange promille det er i timen og dividerer bare:
(0.98prom)/(6timer) = 49/300 prom/time
Og siden de vil have et ca. tal så: 0,1633 prom/time
Skriv et svar til: promile 2 hj
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
