Matematik
2. ordens diff ligning
04. marts 2007 af
wiesel (Slettet)
Er helt lost hvad angår nr. 2 spørgsmål, nogen som kan hjælpe mig på vej?
http://peecee.dk/?id=32417
http://peecee.dk/?id=32417
Svar #2
04. marts 2007 af wiesel (Slettet)
Ja... først skal man bestemme en forskrift for f, det er nemt nok. Det er det med buen...
Svar #4
04. marts 2007 af wiesel (Slettet)
kan sige at jeg har fået forskriften for f = g(x) til
y = e^(0.5x) + e^(-0.5x)
y = e^(0.5x) + e^(-0.5x)
Svar #5
05. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
Jeg tror nok at jeg har lavet den engang, og oploadet den i en samling af opgaver om differentialligninger. Prøv at se om kan finde opgaven!
Skriv et svar til: 2. ordens diff ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
