Matematik
LØN, Omregning af ligning!
05. marts 2007 af
HamFraTv (Slettet)
Hej. Jeg sidder og regner lidt på min sidste lønseddel. Der var gået koks i systemet efter nytår, så jeg blev trukket alt for meget i skat i januar.
Nu har min arbejdsgiver så lovet at rette op på problemet, således jeg får de tabte penge ekstra i løn over feb. og marts.
Det lykkedes ham ikke helt at få styr på det, da han kun ændrede i mit skattefradrag!
LIGE MEGET... HER ER LIGNINGEN!:
y = løn udbetalt
x = skattefradrag
y = x + (0,6*(12.554-x))
JEG VIL ISOLERE x, SÅLEDES JEG VED PRÆCIS, HVAD MIT SKATTEFRADRAG SKAL VÆRE, FOR AT JEG FÅR UDBETALT 10.967,60 KR.
(Til dem, som synes, det bliver lidt kringlet med alle "løn-ordene": Bare kig på ligningen!)
På forhånd tak! Ville sætte pris på et svar inden længe!
Nu har min arbejdsgiver så lovet at rette op på problemet, således jeg får de tabte penge ekstra i løn over feb. og marts.
Det lykkedes ham ikke helt at få styr på det, da han kun ændrede i mit skattefradrag!
LIGE MEGET... HER ER LIGNINGEN!:
y = løn udbetalt
x = skattefradrag
y = x + (0,6*(12.554-x))
JEG VIL ISOLERE x, SÅLEDES JEG VED PRÆCIS, HVAD MIT SKATTEFRADRAG SKAL VÆRE, FOR AT JEG FÅR UDBETALT 10.967,60 KR.
(Til dem, som synes, det bliver lidt kringlet med alle "løn-ordene": Bare kig på ligningen!)
På forhånd tak! Ville sætte pris på et svar inden længe!
Svar #2
05. marts 2007 af HamFraTv (Slettet)
Tak for svaret!
Nu ville det bare være rigtig lækkert, hvis én kunne skrive den isolerede ligning op?!
Altså x = et-eller-andet y
Det ville være lidt blæret at vise chefen, HVORDAN jeg kom frem til det...
Nu ville det bare være rigtig lækkert, hvis én kunne skrive den isolerede ligning op?!
Altså x = et-eller-andet y
Det ville være lidt blæret at vise chefen, HVORDAN jeg kom frem til det...
Svar #3
05. marts 2007 af HamFraTv (Slettet)
Ligemeget... Har fundet ud af det!
Tak for at få mig på rette gled!
Tak for at få mig på rette gled!
Skriv et svar til: LØN, Omregning af ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
