Matematik

løs ligningen

06. marts 2007 af karina-89 (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe med denne ligning da jeg desværre ikke er sød god til det med lignings løsning.. :s

(x-1)*(x^2-4)=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Der gælder, at


Svar #2
06. marts 2007 af karina-89 (Slettet)

jamen det kan da ikke være svaret :s

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Det har jeg da heller aldrig påstået at det var! Men nu skal du så bare læse hver af de to ligninger. Til den sidste af ligningerne, kan du med fordel bruge at



til at faktorisere, og så har du direkte samtlige løsninger til den oprindelige ligning.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2007 af Jakobmp (Slettet)

x= 1 v x = 2

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#4:
Det er ikke alle løsninger!

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2007 af Jakobmp (Slettet)

x= 1 v x = 2

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. marts 2007 af Romulus (Slettet)

x = -2 v x = 1 v x = 2

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. marts 2007 af Jakobmp (Slettet)

#7 Har selfølgelig ret.

Svar #9
06. marts 2007 af karina-89 (Slettet)

tak jeg har løst den nu

Skriv et svar til: løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.