Matematik
Hældningskoefficient og skæringspunkt
06. marts 2007 af
saif89_dk (Slettet)
Hej...
Hvordan bestemme man Hældningskoefficient og skæringspunkt med y-aksen for følgende rette linier:
2y-14= -3
x= 4x+2
Linien, der går gennem(-1,4)og(7,0)
Hvordan bestemme man Hældningskoefficient og skæringspunkt med y-aksen for følgende rette linier:
2y-14= -3
x= 4x+2
Linien, der går gennem(-1,4)og(7,0)
Svar #1
06. marts 2007 af Romulus (Slettet)
Hmmm, ja, du har vel ikke en bruger herinde, der hedder Gold-digga??
Personen har nemlig oprettet samme indlæg to gange idenfor to dage og derfor er det jo nærliggende at mistænke dig for at være samme person.
Tag et kig på følgende link:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=317654
Personen har nemlig oprettet samme indlæg to gange idenfor to dage og derfor er det jo nærliggende at mistænke dig for at være samme person.
Tag et kig på følgende link:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=317654
Svar #4
08. marts 2007 af Gold-digga (Slettet)
Jeg har først set dette indlæg nu ( da jeg troede at det var min egen) .
Det er da lidt sjovt, at vi har fået den samme opgave!
Desuden må jeg da lige sige til "saif89 dk"´s forsvar, at det ikke os er ham , som er mig! ..
Det er da lidt sjovt, at vi har fået den samme opgave!
Desuden må jeg da lige sige til "saif89 dk"´s forsvar, at det ikke os er ham , som er mig! ..
Skriv et svar til: Hældningskoefficient og skæringspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
