Matematik
en tilsyneladende nem ligning?
08. marts 2007 af
Hellwrath (Slettet)
Jeg ved ikke om det er mig der er helt lost eller om ligningen her virkelig er sværere end den ser ud til, her er tale om 2 ligninger med 2 ubekendte
I
8/x-6/y-12=0
II
6/x-8/y-2=0
jeg synes hele tiden jeg ender om med x+y/xy=5 hvilket der jo er uendelige løsninger til. Det kan dog ikke passe eftersom jeg har smugkikket lidt i løsningen og løsningen til ligninerne er x=1/3 og y=1/2
med forhåbninger
-Br
I
8/x-6/y-12=0
II
6/x-8/y-2=0
jeg synes hele tiden jeg ender om med x+y/xy=5 hvilket der jo er uendelige løsninger til. Det kan dog ikke passe eftersom jeg har smugkikket lidt i løsningen og løsningen til ligninerne er x=1/3 og y=1/2
med forhåbninger
-Br
Svar #2
08. marts 2007 af janandersen (Slettet)
Skriv dine udredningter, så kan vi se hvor kæden hopper af
Skriv et svar til: en tilsyneladende nem ligning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
