Matematik
Lineær afbildning
09. marts 2007 af
Madsst (Slettet)
Jeg skal vise at den adjungerede afbildning T*(x)=T(-x)
T(x)=[x1cos(x)-x2sin(x),x1sin(x)+x2cos(x)]
Jeg har efterhånden lykkeligt glemt regnereglerne for sinus og cosinus, men er der ikke en regel for
cos(-x) og sin(-x) ??
T(x)=[x1cos(x)-x2sin(x),x1sin(x)+x2cos(x)]
Jeg har efterhånden lykkeligt glemt regnereglerne for sinus og cosinus, men er der ikke en regel for
cos(-x) og sin(-x) ??
Svar #2
09. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Det er fuldstændig korrekt hvad Riemann skriver i #1, hvilket du også nemt kan indse ved at tegne enhedscirklen og derefter bruge definitionen på sinus og cosinus.
Det er fuldstændig korrekt hvad Riemann skriver i #1, hvilket du også nemt kan indse ved at tegne enhedscirklen og derefter bruge definitionen på sinus og cosinus.
Skriv et svar til: Lineær afbildning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
