Matematik
funktioner
11. marts 2007 af
Chokolade-expert (Slettet)
hvordan finder jeg den aflede funktion af:
f(x)=x^9 + 2x^6 - 4x^5
f(x)=x^-5 + 2x^-3 - 5
f(x)= (2x-1)/(4-x)
f(x)=(x^3 - 2x)/(x^5)
f(x)=x^9 + 2x^6 - 4x^5
f(x)=x^-5 + 2x^-3 - 5
f(x)= (2x-1)/(4-x)
f(x)=(x^3 - 2x)/(x^5)
Svar #1
11. marts 2007 af Chokolade-expert (Slettet)
En partikel bevæger sig på en ret linje. Partiklens position s(meter) til tidspunktet t(sekunder) er givet ved:
s(t)=5t^(1/2)
a) bestem partiklens hastighed til tidsounktet t=4
b) bestem det tidspunkt, hvor partiklens hastighed er 2m/s.
hvordan finder jeg s'(t) og s'(4)
s(t)=5t^(1/2)
a) bestem partiklens hastighed til tidsounktet t=4
b) bestem det tidspunkt, hvor partiklens hastighed er 2m/s.
hvordan finder jeg s'(t) og s'(4)
Svar #3
11. marts 2007 af Christina_Jensen (Slettet)
#1
Gør som du plejer med den slags funktioner. Præcis det samme som i #0.
s(t)=5t^(1/2) --> s'(t)=2,5t
Prøv nu, om du selv kan lave opgaverne i #0.
Gør som du plejer med den slags funktioner. Præcis det samme som i #0.
s(t)=5t^(1/2) --> s'(t)=2,5t
Prøv nu, om du selv kan lave opgaverne i #0.
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
