Matematik

2 små opgaver.....

14. marts 2007 af ylon8 (Slettet)
Hejsa er der en god sjæl derude der kan hjælpe mig med disse 2 opgaver?

1)Isoler h i formlen A=½gh. Isoler derefter g.

2)I en ligebenet trekant er grundlinjen 60 mm. Topvinklen er 27º. Beregn længden af de to ens sider.

1000-tak på forhand =)



Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2007 af unobuno (Slettet)

A=½gh <=> 2A/g=h <=> 2A/h=g

siden er 30mm/sin(27/2)

Skriv et svar til: 2 små opgaver.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.