Matematik
Undersøgelse igen, mat
14. marts 2007 af
Stine pigen (Slettet)
Denne gang skal jeg undersøge om funktionen
f(x)=x*e^(-x)-x er løsning til differentialligningen
f'(x)=e^(-x)-x-1-y
Jeg starter med at differentiere f(x) som jeg får til:
V.S.: x*e^(-x)-x = x*(-x*e^(-x))
H.S.: e^(-x)-x-1-y =
e^(-x)-x-1-(x*e^(-x)-x)
jeg kan bare ikk få højre og venstre til at blive ens.. på forhånd tak
f(x)=x*e^(-x)-x er løsning til differentialligningen
f'(x)=e^(-x)-x-1-y
Jeg starter med at differentiere f(x) som jeg får til:
V.S.: x*e^(-x)-x = x*(-x*e^(-x))
H.S.: e^(-x)-x-1-y =
e^(-x)-x-1-(x*e^(-x)-x)
jeg kan bare ikk få højre og venstre til at blive ens.. på forhånd tak
Skriv et svar til: Undersøgelse igen, mat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
