Matematik
Vinkler i trapez
15. marts 2007 af
JeppeRobert (Slettet)
Hejsa
Jeg er desværre lidt sent ude. opgaven skal afleveres imorgen :P
opg. 495 i stx MAT AB1 opgavebogen
i trapezet ABCD er AD parallel med BC. Desuden er sidelængderne givet ved:
AB=3.92, BC=5,04, CD=3,13 og DA=6,74
Besem vinklerne i trapezet.
Jeg ved godt, at ´jeg er sent ude, men jeg vil kysse fødderne på enhver, der er frisk med lidt hjælp :D
Jeg er desværre lidt sent ude. opgaven skal afleveres imorgen :P
opg. 495 i stx MAT AB1 opgavebogen
i trapezet ABCD er AD parallel med BC. Desuden er sidelængderne givet ved:
AB=3.92, BC=5,04, CD=3,13 og DA=6,74
Besem vinklerne i trapezet.
Jeg ved godt, at ´jeg er sent ude, men jeg vil kysse fødderne på enhver, der er frisk med lidt hjælp :D
Svar #1
15. marts 2007 af mathon
"... jeg vil kysse fødderne på enhver, der er frisk med lidt hjælp..."
Mine fødder er hævede, fyldt med vabler og trænger UTROLIG MEGET!!! til at blive vasket - men nu må du - som lovet - frem med kyssetøjet!!!
se
http://peecee.dk/?id=34500
Mine fødder er hævede, fyldt med vabler og trænger UTROLIG MEGET!!! til at blive vasket - men nu må du - som lovet - frem med kyssetøjet!!!
se
http://peecee.dk/?id=34500
Svar #2
15. marts 2007 af JeppeRobert (Slettet)
Du er jo for syg :D
/me gennemsmasker dine fødder, licker hvert et korn snavs af, og kærtegner blidt tæerne med tungen.
/me gennemsmasker dine fødder, licker hvert et korn snavs af, og kærtegner blidt tæerne med tungen.
Skriv et svar til: Vinkler i trapez
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
