Matematik

cirkel ligning. HILFE!

15. marts 2007 af compaqcompaq (Slettet)
bestem en ligning for den cirkel, der har linjestykket BC som diameter.

A = (-4,3)
B= (2,-5)
Centerum = (-1,-1)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2007 af MichaelKarlsen (Slettet)

r = ½|AB|
Sæt ind i formlen fra din bog.

Skriv et svar til: cirkel ligning. HILFE!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.