Matematik
Svær Ligning
16. marts 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
ty' -2y = 1/t
y = ?
På forhånd tak!
y = ?
På forhånd tak!
Svar #1
16. marts 2007 af ahaub06 (Slettet)
Hvor er den fra.
Er ikke så skrap, til den slags, men er ret sikker på du skal seperere de variable, hvis du kender det begreb..
Er ikke så skrap, til den slags, men er ret sikker på du skal seperere de variable, hvis du kender det begreb..
Svar #2
16. marts 2007 af stræber-pigen (Slettet)
#1 Den kan jeg godt, men det hjælper mig ikke meget... vil du ikk' hjælpe mig?
Skriv et svar til: Svær Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
