Matematik

bestem stamfunktion

18. marts 2007 af trudifrudi (Slettet)
en funktion f er bestemt ved

f(x)=2x+4

a) bestem den stamfunktion til f hvis graf har linjen med ligningen y=3 som tangent

b) bestem den stamfunktion til f hvis graf har linjen med ligningen y=x+3 som tangent

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2007 af Matkaj

a,b) bestem først en stamfunktion til f(x)

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=34962

Skriv et svar til: bestem stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.