Fysik
effekt
19. marts 2007 af
brianap (Slettet)
Jeg er altså håbløs til fysik så jeg håber at der er en der kan hjælpe her
M/S ”Cinchona”/OUIY2 har en kasseformet bundtank med fuelolie. Tanken har målene 22,0·26,0·3,80 m3. Oliens massefylde er 925 kg/m3 og dens brændværdi hi er 43,6 MJ/kg.
Den samlede virkningsgrad af motor, gear og propeller er 0,26.
Ved hastigheden 13,0 knob er olieforbruget 72,0 tons/døgn.
(1) Hvor lang tid skibet kan sejle på oliebeholdningen, hvis tanken er fuld (h, m, s).
(2) Find den tilførte effekt P1.
(3) Den afgivne effekt i kW og i HK
Jeg har fået 1) til :
22 * 26 * 3.8 = 2173,6m3 * 925kg/m3 = 2010580kg / 1000 = 2010,58t
2010,58t / 72t pr døgn = 27,92 døgn = 670 timer 48 minutter 0 sek.
please help
M/S ”Cinchona”/OUIY2 har en kasseformet bundtank med fuelolie. Tanken har målene 22,0·26,0·3,80 m3. Oliens massefylde er 925 kg/m3 og dens brændværdi hi er 43,6 MJ/kg.
Den samlede virkningsgrad af motor, gear og propeller er 0,26.
Ved hastigheden 13,0 knob er olieforbruget 72,0 tons/døgn.
(1) Hvor lang tid skibet kan sejle på oliebeholdningen, hvis tanken er fuld (h, m, s).
(2) Find den tilførte effekt P1.
(3) Den afgivne effekt i kW og i HK
Jeg har fået 1) til :
22 * 26 * 3.8 = 2173,6m3 * 925kg/m3 = 2010580kg / 1000 = 2010,58t
2010,58t / 72t pr døgn = 27,92 døgn = 670 timer 48 minutter 0 sek.
please help
Skriv et svar til: effekt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
