Matematik
Beregn dette areal?
20. marts 2007 af
TjooDk (Slettet)
1.001
f(x)=½x^2
g(x)=2x
Der ses to grafer og som skærer hinanden i (0,0) og i (4,0)
f(x)=½x^2
g(x)=2x
Der ses to grafer og som skærer hinanden i (0,0) og i (4,0)
Svar #1
20. marts 2007 af TjooDk (Slettet)
Graferne for de to funktioner afgrænser endvidere en punktmængde, der har et areal
Svar #3
26. januar 2010 af IchigoBlack (Slettet)
Det passer ikke.. arealet er 5.33 hvis oversående info er korrekt.
A=5.33
det forholder sig sådan pga.arealet under f(x)= 10,666667
og arealet under g(x) = 16
16-10,666667=5,3333, rundet af til 5,3.
Skriv et svar til: Beregn dette areal?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
