Kemi
Anden reaktions orden - Halveringstid formel.
20. marts 2007 af
An-ders (Slettet)
Hej.
Jeg sidder her og arbejder med en kemisk reaktion af anden orden.
Er der nogle der har en formel for halveringstid for reaktioner af anden orden?
mvh. Anders
Jeg sidder her og arbejder med en kemisk reaktion af anden orden.
Er der nogle der har en formel for halveringstid for reaktioner af anden orden?
mvh. Anders
Svar #1
20. marts 2007 af 2ran (Slettet)
T½= 1/k*[A]o(der hvor grafen krydser y-aksen, hvor x = 0...
Svar #4
21. marts 2007 af Kemiersjov (Slettet)
t½ = 1/(k*Ao)
Det skal her bemærker, at halveringstiden IKKE er konstant, da den afhænger af den koncentration, der skal halveres.
Dette i modsætning til 1. ordens reaktioner, hvor t½ altid er konstant
Det skal her bemærker, at halveringstiden IKKE er konstant, da den afhænger af den koncentration, der skal halveres.
Dette i modsætning til 1. ordens reaktioner, hvor t½ altid er konstant
Skriv et svar til: Anden reaktions orden - Halveringstid formel.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
