Matematik
Svær Ligning
21. marts 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan løser jeg ligningen?`
y' - y = 3t +5
y' - y = 3t +5
Svar #1
21. marts 2007 af filleellif (Slettet)
Ved du noget om, om det skal være et andengradspolynomium eller lign., der er løsning?
Svar #2
21. marts 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Det kan være at rødderne skal bruges til løsninger i form af
y = Ae^at + Be^bt
hvor a og b er rødder i det karakteristiske andengradspolynomium ?
y = Ae^at + Be^bt
hvor a og b er rødder i det karakteristiske andengradspolynomium ?
Svar #3
21. marts 2007 af sontas (Slettet)
løsningsformen til en diff.ligning på denne form y'+f(x)*y=g(x) er
y = e^(-F(x))*(Se^(F(x)*g(x)dx+c)
her er f(x) = -1, g(x) = 3t+5
y = e^(-F(x))*(Se^(F(x)*g(x)dx+c)
her er f(x) = -1, g(x) = 3t+5
Skriv et svar til: Svær Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
