Matematik
Punktmængde inddelt i 2?
22. marts 2007 af
TjooDk (Slettet)
Opgave 6
En funktion f er givet ved
f(x) = sqr(x)
Grafen for f, linjen med ligningen x=3 samt koordinatsystemets førsteakse afgrænder en punktmængde M, der har et areal
Bestem arealet af M
F(x) = 2/3xsqr(x)
A= F(b) – F(a) = 3,46
Tjek på lommeregner
Y1= sqr(x)
Calculate ? 7[sf(x)d)] ? lowerlimit: 0 ? upper limit: 3 ? areal: 3,46
Linjen med ligningen x = a deler punktmængden M i to punktmængder, der har samme areal
Bestem a
En funktion f er givet ved
f(x) = sqr(x)
Grafen for f, linjen med ligningen x=3 samt koordinatsystemets førsteakse afgrænder en punktmængde M, der har et areal
Bestem arealet af M
F(x) = 2/3xsqr(x)
A= F(b) – F(a) = 3,46
Tjek på lommeregner
Y1= sqr(x)
Calculate ? 7[sf(x)d)] ? lowerlimit: 0 ? upper limit: 3 ? areal: 3,46
Linjen med ligningen x = a deler punktmængden M i to punktmængder, der har samme areal
Bestem a
Svar #1
22. marts 2007 af TjooDk (Slettet)
Linjen med ligningen y = c deler punktmængden M i to punktmængder, der har samme areal
Skriv et svar til: Punktmængde inddelt i 2?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
