Matematik
Differentialligninger af 2. orden HASTER!!!
18. december 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hej...
Jeg håber at I vil hjælpe mig med flg. opgave:
Bestem den fuldstændige løsning til
y''+1/x*y'-1/x^2*y=0, når y=x er en løsning.
Brug dette til at angive den fuldstændige løsning til
y''+1/x*y'-1/x^2*y=x.
Jeg kender ALLE sætninger og beviser der skal til for at løse en sådan opgave, men er bare ikke i stand til at bruge dem.
Håber I kan hjælpe mig hurtigst muligt :o)
Jeg håber at I vil hjælpe mig med flg. opgave:
Bestem den fuldstændige løsning til
y''+1/x*y'-1/x^2*y=0, når y=x er en løsning.
Brug dette til at angive den fuldstændige løsning til
y''+1/x*y'-1/x^2*y=x.
Jeg kender ALLE sætninger og beviser der skal til for at løse en sådan opgave, men er bare ikke i stand til at bruge dem.
Håber I kan hjælpe mig hurtigst muligt :o)
Svar #1
18. december 2002 af SP anonym (Slettet)
Altid skønt med en grundlæggende calculus opgave 8-)
Jeg har en løsning i .gif format, skal bare lige bruge en e-mail adresse at sende den til....
Jeg har en løsning i .gif format, skal bare lige bruge en e-mail adresse at sende den til....
Skriv et svar til: Differentialligninger af 2. orden HASTER!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
