Matematik
differential ligning
27. marts 2007 af
Fairclough (Slettet)
Jeg skal gøre rede for, at funktionen f(x)= x^2 * lnx - x er en løsning til differentialligningen dy/dx = 2y/x + x + 1.
Håber på hjælp fra en af jer kloge hoveder her :)
Håber på hjælp fra en af jer kloge hoveder her :)
Svar #1
27. marts 2007 af eightx2 (Slettet)
Hvis f(x) er en løsning til differentialligningen dy/dx gælder der, at
f'(x) = 2*f(x)/x + x + 1,
da dy/dx jo er f'(x) eller y' om man vil.
f'(x) = 2*f(x)/x + x + 1,
da dy/dx jo er f'(x) eller y' om man vil.
Skriv et svar til: differential ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
