Dansk

dansk stil

31. marts 2004 af ninaolesen (Slettet)
jeg sidder og skriver dansk stil. men nu er jeg kommet ind i et problem. Hvorfor tror i der er så meget vold i samfundet? hvad er årsagerne??
hvad kan man gøre??

lige nogle spørgsmål til jer!!!

for at få inspriation

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2004 af Bambi (Slettet)

Der er mange faktorer der spiller ind med hensyn til vold i samfundet. Noget af det sidste jeg er læst er om hvorfor børn er blevet så voldige (medbringe våben i skole mm.). Der var nogle psykologer der mener at det skyldes det moderne fjernsyn med voldige videospil. Det er udregnet at et gennemsnits barn (hvis nok amerikansk barn, men det er vel ca. det samme)pån 11 vil have set 100.000 'acts of violence' og 8.000 mord i fjernsynet... Andre mener at skilsmisse er grunden til at unge er så voldige da én forældre sjældent har ligeså god kontrol som 2 forældre ville have.

Kunne det ikke tænkes at en stor del af voksne 'voldsmænd' også har været voldige unge....?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2004 af Belief (Slettet)

En anden årsag til, at mennesker bliver voldlige er, at de er selv er vokset op med meget vold i hjemmet. En teori er, at da et barn bliver påført megen vold af ens forældre/pårørende indretter det sig sådan, at det faktisk tror, at det er den letteste måde at løse konflikter og problemer på. Barnet kender jo ikke til andet.

Skriv et svar til: dansk stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.