Matematik

LIGNING

28. marts 2007 af NHolmegaard (Slettet)

hvordan løses 3*7^x=12 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2007 af dnadan (Slettet)

Hint: benyt logaritme reglen:
log(a^x)=log(a)*x

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2007 af JaXeGF (Slettet)

7^x = 4

log(7) * x = log(4)

x = log(4)/log(7)

Svar #3
28. marts 2007 af NHolmegaard (Slettet)

Taaak :D opgaven er løst

Skriv et svar til: LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.