Matematik
Hastende hjælp til asymptoter
29. marts 2007 af
Ikram1987 (Slettet)
Jeg sidder fast i en opgave om asymptoter som jeg ikke har kunnet finde løsningen på. Hvis der er nogle som kan hjælpe mig med opgaven vil jeg blive utrolig glad. Her kommer opgaven så:
Find ligninger for samtlige asymptoter til grafen for hver af polynomiumsbrøkerne:
f(x)=1/(x-7), g(x)=(x^2-6x+9)/(x-3) og h(x)=(x^2-6x+10)/(x-3)
Det er f(x)=1/(x-7) jeg har problemer med.
TAK TAK TAK!
Find ligninger for samtlige asymptoter til grafen for hver af polynomiumsbrøkerne:
f(x)=1/(x-7), g(x)=(x^2-6x+9)/(x-3) og h(x)=(x^2-6x+10)/(x-3)
Det er f(x)=1/(x-7) jeg har problemer med.
TAK TAK TAK!
Svar #1
29. marts 2007 af dnadan (Slettet)
Overvejer hvad sker der med funktionsværdien, for x gående mod 7?
Svar #2
30. marts 2007 af Ikram1987 (Slettet)
Jeg siger mange tusinder tak for at du gad at svare på mit indlæg men jeg har fundet løsningen til opgaven. Endnu engang tak dnadan.
Skriv et svar til: Hastende hjælp til asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
