Kemi
hastighed..hvordan skrives det?
09. april 2007 af
Chimmi (Slettet)
Hvordan skrives reaktionshastighed af fx. [I2]
kan man sige v[I2]= og så videre.. vil bare spørge om man kan skrive v[I2] ?
kan man sige v[I2]= og så videre.. vil bare spørge om man kan skrive v[I2] ?
Svar #1
09. april 2007 af sapiens (Slettet)
hmm, det giver ikke rigtig mening at sige "reaktionshastighed af [I2]." Det kommer an på, om I2 bliver dannet eller brugt, og det indgår jo i en reaktion.
men generelt kan du bruge d[A]/dt = ... hvor [A] er dit stof.
men generelt kan du bruge d[A]/dt = ... hvor [A] er dit stof.
Skriv et svar til: hastighed..hvordan skrives det?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
