Matematik

Problem med ligning

10. april 2007 af kroeyer89 (Slettet)
Hej allesammen :-)

Jeg nogle problemer med den ligning her, vil i hjælpe mig?

8x(x - 3) = 88 + 4x(5 + 2X)

På forhånd tak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Hvis x = X skal du bare gange parenteserne ud og derefter isolere 0. Så skulle du gerne få en 2.gradsligning.

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2007 af Teazy (Slettet)

8x^2 - 24 x = 88 + 20x + 8x^2


-44x = 88

x = -2

Skriv et svar til: Problem med ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.