Matematik

Bestemt integrale

14. april 2007 af Cristiano (Slettet)
Hej,

èn der kan fortælle mig, hvordan man integrerer 1/(x^2) ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2007 af Riemann

skriv den som x^(-2) og integrer på sædvanlig vis...

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2007 af sapiens (Slettet)

ja, eller prøv at huske (1/x)' = ...

Svar #3
14. april 2007 af Cristiano (Slettet)

Hvordan er det lige, at omskrivningen til x^(-2) foregår, nogen bestemt regel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2007 af Riemann

Der gælder:
a^(-r)=1/r^2

(den står i formelsamlingen for gymnasiet...)

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2007 af Riemann

prøver lige igen....

a^(-r)=1/a^r

- det var lidt noget sludder jeg skrev i #4

Svar #6
14. april 2007 af Cristiano (Slettet)

Jeg siger mange tak:)

Skriv et svar til: Bestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.