Matematik

2. ordens diff. ligning

15. april 2007 af MrJonas (Slettet)
Goddag..

Jeg skal vise at den fuldstændige løsning til y' = 0 er y = c1 * x + c2 .. Spørgsmålet er, hvordan gør jeg det? :S

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2007 af Lurch (Slettet)

integrer y'' to gange, så får du y, som er løsningen

Svar #2
15. april 2007 af MrJonas (Slettet)

altså så jeg siger y'' = 0 => y' = K => y = k*x+t
Hvor t og k er konstanter?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Lige netop!

Svar #4
15. april 2007 af MrJonas (Slettet)

okay, tak :)

Skriv et svar til: 2. ordens diff. ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.