Matematik
år
21. april 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
der står også
i hvilken år kommer antallet af lønmodtager der betaler til efterlønsordning ned på 1100000 hvis denne udvikling fortsættre
her var regneforskriften
y=40000x + 1512000
hvad skal x var skal den var minus for har prøvet med forskellige men får ike 110000 hpber får svar
der står også
i hvilken år kommer antallet af lønmodtager der betaler til efterlønsordning ned på 1100000 hvis denne udvikling fortsættre
her var regneforskriften
y=40000x + 1512000
hvad skal x var skal den var minus for har prøvet med forskellige men får ike 110000 hpber får svar
Svar #1
21. april 2007 af mathon
y=40000x + 1512000 dette er en voksende funktion, hvorfor den ikke kan give 1100000 for positive x!!!
Svar #2
22. april 2007 af kurdish20 (Slettet)
ups jeg nmener den skal være -40000x hvad skal så x endelige være
Skriv et svar til: år
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
