Matematik
Matematik H1, maj 2000, koordinattransformationsmatricen
22. april 2007 af
hund (Slettet)
Opgave 5:
http://www.math.ku.dk/~grubb/cbs/h1maj00.pdf
1) er intet problem, men 2) jeg er lidt i tvivl om, hvad S^-1 og T^-1 er. Kan følgende passe:
S^-1 =
[1 0 1]
[1 1 1]
[1 1 0]
?
PFT
hund
http://www.math.ku.dk/~grubb/cbs/h1maj00.pdf
1) er intet problem, men 2) jeg er lidt i tvivl om, hvad S^-1 og T^-1 er. Kan følgende passe:
S^-1 =
[1 0 1]
[1 1 1]
[1 1 0]
?
PFT
hund
Svar #1
22. april 2007 af sontas (Slettet)
Matricen S er dine egenvektorer smidt ind i en matrix. Hvis S^(-1)*S = I (I enhedsmatrix), så har du regnet rigtigt.
Svar #2
22. april 2007 af hund (Slettet)
Ja okay. Det er jeg klar over, men kunne måske godt tænke mig at få en mere generel forklaring på, hvordan man løser et sådan problem.
Svar #3
23. april 2007 af sigmund (Slettet)
Jeg vil nøjes med at vise dig til et eksempel: http://peecee.dk/index.php?id=31952 .
Skriv et svar til: Matematik H1, maj 2000, koordinattransformationsmatricen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
