Matematik
omvendt 2. gradspolynomium
24. april 2007 af
BillyTheKiddy (Slettet)
p(x) = ax^2 +2x -4
Bestem tallet a, når det oplyses at p'(3) = -1
Tegn grafen for p
Jeg ved resultatet skal give -1/2, men ellers kunne jeg godt bruge lidt hjælp!
Bestem tallet a, når det oplyses at p'(3) = -1
Tegn grafen for p
Jeg ved resultatet skal give -1/2, men ellers kunne jeg godt bruge lidt hjælp!
Svar #1
24. april 2007 af piper (Slettet)
p'(x) = 2ax+2
Så er det givet at p'(3) = 2*a*3+2=-1 og deraf følger at a = -1/2
Så er det givet at p'(3) = 2*a*3+2=-1 og deraf følger at a = -1/2
Skriv et svar til: omvendt 2. gradspolynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
