Matematik
cylind
24. april 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
min opg er
cylinders rumfang
V=3,14*r^2 *h
en cylinder har højden 11 cm og rumfanget 3810 cm
bestem cylinderes radius
3810=3,14 *r^2 *11
3810/11 * 3,14 =
er d et sådan man laver det
min opg er
cylinders rumfang
V=3,14*r^2 *h
en cylinder har højden 11 cm og rumfanget 3810 cm
bestem cylinderes radius
3810=3,14 *r^2 *11
3810/11 * 3,14 =
er d et sådan man laver det
Svar #1
24. april 2007 af piper (Slettet)
3810=3,14*r^(2)*11
3810=(3,14*11)*r^2
3810/(3,14*11) = r^2
r radius => r > 0
kvadratroden(3810/(3,14*11)) = r
3810=(3,14*11)*r^2
3810/(3,14*11) = r^2
r radius => r > 0
kvadratroden(3810/(3,14*11)) = r
Skriv et svar til: cylind
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
