Matematik
en funktion
24. april 2007 af
barbie_girl (Slettet)
En funktion f er bestemt ved f(x)=6x^2+2x-5
Bstem den stamfunktion F til f , som opfylder F(0)=1
Hvordan skal jeg gøre det ?
Bstem den stamfunktion F til f , som opfylder F(0)=1
Hvordan skal jeg gøre det ?
Svar #1
24. april 2007 af Mandelbrot (Slettet)
Bestem den ubestemte stamfunktion til f(x), hvorefter du isolere c ved at sætte x=0 og F(x)=1
Svar #2
24. april 2007 af barbie_girl (Slettet)
2*0^3+0^2-5*0+c=c
F(x)=1 er x=-1,76 eller x=-0,1953
Hvad skal jeg så gøre?
F(x)=1 er x=-1,76 eller x=-0,1953
Hvad skal jeg så gøre?
Skriv et svar til: en funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
